Известие

Collapse
No announcement yet.

156 .. проблем при палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

филтър нема

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
      филтър нема
      казвали са ми че има ама не съм го виждал ...
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

може би се има впредвид ако на инжекционната помпа има ( май имало нещо като "чорапче"). но колата спрях да я бъзикам, ще си я карам така.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Внимавайте какъв бензин сипвате...
          И моята почна да ми прави подобни номера и смених бензиностанцията /Лукойла до София Ленд/ със Еко и проблема ми изчезна, сипах си от 100 октановия бензин и вече пали с поглед...
          Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

аз слагам от ОМВ 100 октанов, преди слагах пак оттам, но 95. Благодаря за съвета, ще пробвам.

Comment

роблема и при мен е същия

ако някой е намерил решение на проблема моля за помощ,имам го същия проблем от 3-4 месеца и няма оправия обиколил съм всички сервизи в пловдив просто всеки знае едно и също ЛАНДА СОНДА сеедно всички са си плюли в устите досега съм сменил 3 все фалщиви били на другите накрая си купих ужким оригинална и пак същата работа.
              reshih i az da stana fen na alfa kupih se edna ne losha alficka,i sam na mnenie che sa dobri avtomobili makar che predi imah predubejdenie kam markata ,no sega sam na drugo mnenie

Comment

роблема и при мен е същия

ако някой е намерил решение на проблема моля за помощ,имам го същия проблем от 3-4 месеца и няма оправия обиколил съм всички сервизи в пловдив просто всеки знае едно и също ЛАНДА СОНДА сеедно всички са си плюли в устите досега съм сменил 3 все фалщиви били на другите накрая си купих ужким оригинална и пак същата работа.
                reshih i az da stana fen na alfa kupih se edna ne losha alficka,i sam na mnenie che sa dobri avtomobili makar che predi imah predubejdenie kam markata ,no sega sam na drugo mnenie

Comment

къде в пловдив си ходил?
                  Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

къде в пловдив си ходил?
                    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

току-що се връщам от поредната диагностика(още едно мнение никога не е излишно), та там ми каза човека, че ламбда сондата работи, но не както трябва, сиреч била мудна и не реагирала нормално. каза също така, че засега мога да карам така, но зимата ще има зор решение на проблема, естествено, било смяната и с нова, но пак щяло да стане така заради газовата

Comment

току-що се връщам от поредната диагностика(още едно мнение никога не е излишно), та там ми каза човека, че ламбда сондата работи, но не както трябва, сиреч била мудна и не реагирала нормално. каза също така, че засега мога да карам така, но зимата ще има зор решение на проблема, естествено, било смяната и с нова, но пак щяло да стане така заради газовата

Comment

проблем...

явно доста от тези модели го правят този проблем,за мен решението на проблема е да продам колата.досега съм сменил 3 сонди и никъв резултат,искам да кажа на всеки да не се лъжи да ги сменя ефект никъв няма,няма смисъл да се набутвате.просто няма специалисти с правилна диагностика това е отговора за мен.......последното което ми казаха ,след като им изредих какво съм сменил в че трябва да сменям нещо което струвало 2-3000 лв. аз ги питам гаранция даватели че ше има ефект..........никой не се навива да гарантира..............та по тоя вапрос прители просто не си губете времето из наще сервизи....незнам дали да не търсим отговор на тоьзи проблем в някой сайт в италия или форум ,просто незнам

Comment

проблем...

явно доста от тези модели го правят този проблем,за мен решението на проблема е да продам колата.досега съм сменил 3 сонди и никъв резултат,искам да кажа на всеки да не се лъжи да ги сменя ефект никъв няма,няма смисъл да се набутвате.просто няма специалисти с правилна диагностика това е отговора за мен.......последното което ми казаха ,след като им изредих какво съм сменил в че трябва да сменям нещо което струвало 2-3000 лв. аз ги питам гаранция даватели че ше има ефект..........никой не се навива да гарантира..............та по тоя вапрос прители просто не си губете времето из наще сервизи....незнам дали да не търсим отговор на тоьзи проблем в някой сайт в италия или форум ,просто незнам

Comment

ЗА "blank_jack"-Аз имам същия проблем-паля и тресе яко за около 6-7 секунди и после или се оправя или гасне.За да не тресе гася веднага и паля наново, както ти казваш,и няма никакъв проблем!След като четох темата,смених бензина от лукоил на еко,и ми се оправи друг проблем(на голяма предавка с ниски обороти ми придърпваше),но не и тресенето.И СЕГА КАКВО ПРАВЯ СЕКИ ПЪТ КОГАТО Я ПАЛЯ СТУДЕНА-ВРЪТВАМ КЛЮЧА НА КОНТАКТ И ПРЕДИ ДА ЗАПАЛЯ ИЗЧАКВАМ НЯКОЛКО СЕКУНДИ ( 3-4 ) И ПОСЛЕ ПАЛЯ-И ПОЗНАЙ,НЕМАМ АМА НИКЪВ ПРОБЛЕМ.Пробвай така,пък може да се получи,успех!!!Пиши...

Comment

Аз имах същият проблем. Погледни тук: http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...er=asc&start=0
                                Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark 10.1998
                                Fiat Bravo 1.6 16V 1998 - на жената (продадена - не жената, колата)

Comment

Working...
                                X